Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd!

Ruilen en retouren


Herroepingsrecht: 30-dagen-geld-terug

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de bestelling terug te draaien en je product terug te sturen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij (of een door jou aangewezen derde (niet de vervoerder)) het goed fysiek in bezit krijgt.
Binnen deze 30 dagen stuur je ons een glasheldere uitleg in een schriftelijk bericht, waarin jij je beroept op de 30-dag-geld-teruggarantie, bij voorbeeld per post, fax of e-mail. Daarin vertel je, dat je het product terugsturen wilt. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (pdf), maar dat is niet verplicht

Gevolgen van de herroeping

Bij ons herroepingsrecht ontvang je alle betalingen na onze ontvangst van je product(en), binnen 14 dagen retour. Dit is inclusief leveringskosten (met uitzondering van extra kosten door jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden levering). Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, storten we de kosten voor levering niet terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie verrichtte, tenzij je uitdrukkelijk anderszins aangeeft. In elk geval brengen we je voor terugbetaling geen kosten in rekening. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of wanneer jij aantoont, dat je de goederen hebt teruggezonden.

Je dient de goederen maximaal 30 dagen aan ons terug te zenden of te overhandigen, gerekend vanaf de dag, waarop je ons meedeelt de bestelling te willen terugsturen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen nemen wij voor onze rekening. Wij sturen hiervoor een retour-link per e-mail.

Het retouradres is als volgt:

Hoofdkussen.com
Ossenkamp 2-N
8024 AE Zwolle

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.