Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd!

Wat onze klanten zeggen


Hieronder vind je alle reviews van onze klanten die een beoordeling hebben achtergelaten op onze website. 

May 6, 2021 05:41 | Patricia uit LELYSTAD | Magic Pillow Medium

Slaapt heerlijk

Slaapt heerlijk

April 20, 2021 15:27 | Magic Pillow Medium

Heerlijk kussen

Boven verwachting slaap ik heerlijk op de Magic Pillow

April 16, 2021 09:31 | Magic Pillow Medium

Ik heb een collectie

Ik heb een collectie hoofdkussens aan mijn bed liggen, van goedkoop tot duur, altijd wel iets mee dat niet is zoals zo moeten, en wisselde soms 3 a 4 keer per nacht van kussen, sinds ik de magic pillow heb slaap ik veel beter door, de eerste nacht had ik last van nekpijn, heb er wat vulling uitgedaan en slaapt nu perfect.Ik ben een tevreden klant, en overweeg om er mij nog een aan te schaffen.

April 13, 2021 18:58 | Magic Pillow Medium

Ik heb al jaren...

Ik heb al jaren nekklachten. Al verschillende hoofdkussens geprobeerd, maar de klachten bleven aan. Ik heb de Magic Pillow nu een kleine week en dit had ik jaren eerder aan moeten schaffen. Ik kan voortaan zonder pijnstilling in slaap komen, ik slaap door en ik heb gedurende de dag ook minder klachten. Wat mij betreft een echte aanrader!

March 31, 2021 21:33 | Magic Pillow Medium

Stevig en slaap fijn.

Stevig en slaap fijn.

March 23, 2021 15:15 | Magic Pillow Medium

Een aantal dagen...

Een aantal dagen moeten wennen en uitproberen hoeveel vulling comfortabel was, maar nu prima !

March 22, 2021 18:22 | Magic Pillow Medium

...

...

March 17, 2021 12:20 | Magic Pillow Medium

...

...

March 15, 2021 20:41 | Magic Pillow Medium

Heel fijn kussen...

Heel fijn kussen. Ligt lekker en past zich aan. Goed voor mijn nek.

March 15, 2021 16:20 | Magic Pillow Medium

Erg fijn kussen!...

Erg fijn kussen! Ik slaap sindsdien een stuk beter! De nekklachten nemen ook af. Zeker een aanrader!

March 4, 2021 20:22 | Magic Pillow Medium

...

...

March 4, 2021 18:02 | Magic Pillow Medium

Is heel comfortabel...

Is heel comfortabel om op te slapen, een beetje zoeken met de vulling

March 4, 2021 16:59 | Magic Pillow Medium

Lekkere kussen...

Lekkere kussen, comfortabel, handig dat er vulling uit kan.

March 4, 2021 14:06 | Magic Pillow Medium

De eerste nacht...

De eerste nacht sliep ik er goed op, maar de volgende nacht kreeg ik weer erg last van mijn nek, terwijl ik dit kussen juist gekocht had vanwege nekklachten. Nu heb ik er een flinke haffel vulling uit gehaald in de hoop dat dit de nekklachten ten goede komt. Moet nog even het resultaat afwachten.

February 28, 2021 19:26 | Magic Pillow Medium

Fijn kussen...

Fijn kussen. Ligt heerlijk zacht. Het is even zoeken naar de juiste dikte, maar dat gaat supermakkelijk door de rits aan de zijkant. Eerst werd nekpijn wat erger, daarna stukken minder. Hoop natuurlijk dat het, na een wen periode, helemaal weg gaat :-) .