COVID-19 informatie

Magic Pillow

Slapen op een wolk

Bestel nu

Magic Pillow hoofdkussen

Voel zelf hoe een goed hoofdkussen je hoofd, nek en schouders volledig ondersteunt. Hoe je spieren ontspannen, omdat je lichaam een natuurlijke houding aanneemt. Ongeacht of jij op je rug, zij of buik slaapt. Zo hoort lekker slapen te voelen.
Je bent één klik verwijderd om het zelf te ervaren, bekijk onze Magic Pillow

Wat is jouw slaaphouding?

Het maakt niet uit hoe je slaapt of ligt in je bed, want de Magic Pillow past zich aan aan jouw houding en niet andersom. Daarom kun je hetzelfde kussen gebruiken voor alle mogelijke lig-houdingen.

Hoofdkussen Magic Pillow staand
Hoofdkussen Magic Pillow met gewichten

Perfecte ondersteuning

Door het speciale schuim is de ondersteuning voor nek en rug optimaal. De hoeveelheid vulling bepaald de hoogte en de ondersteuning. Deze is zelf aan te passen naar jouw wens. Een kussen op maat dus.

Instelbare hoogte!

Elk lichaam is uniek en elk matras is anders. Daarom is het zo belangrijk om de juiste hoogte kussen te hebben. De Magic Pillow is instelbaar door er eenvoudig vulling uit te halen of bij te voegen. Zo kun je het kussen helemaal op maat maken zodat hij perfect is speciaal voor jou.

Hoofdkussen Magic Pillow vooraanzicht
Hoofdkussen Magic Pillow vulling

Magische vulling

De Magic Pillow heeft een vulling die anders is dan alle andere kussens. Het schuim heeft een zachte “touch” waardoor je de stukjes niet voelt, en is bijzonder luchtig en veerkrachtig. Een perfecte balans voor een hoofdkussen die het gevoel geeft alsof je op een wolk ligt.

Het is tijd om heerlijk te slapen!

Koop nu jouw Magic Pillow

Wat onze klanten zeggen

Wat een lekker kussen! Zacht en toch stevig en de ondersteuning is super. Ook via de chat goed geholpen met mijn vragen.

Marjan, Scheveningen

Eindelijk word ik zonder nekpijn wakker. Perfect!

Rob, Nijmegen

Heerlijk kussen. Voelt een beetje vreemd toen ik het in mijn handen had, maar zodra ik er met mijn hoofd op lag was ik verkocht.

Anna,Sneek

 

Winkelmand