Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd!

Magic Pillow - Firm

€ 75,00*


Uitvoering "Stevig" is voller gevuld.

Type
Productnummer: GB69-30
Productinformatie

Wat is jouw slaaphouding?

Het maakt niet uit hoe je slaapt of ligt in je bed, want de Magic Pillow past zich aan aan jouw houding en niet andersom. Daarom kun je hetzelfde kussen gebruiken voor alle mogelijke lig-houdingen.

Houdingen in bed op hoofdkussen
Hoofdkussen Magic Pillow staand

Perfecte ondersteuning

Door het speciale schuim is de ondersteuning voor nek en rug optimaal. De hoeveelheid vulling bepaald de hoogte en de ondersteuning. Deze is zelf aan te passen naar jouw wens. Een kussen op maat dus.

Instelbare hoogte!

Elk lichaam is uniek en elk matras is anders. Daarom is het zo belangrijk om de juiste hoogte kussen te hebben. De Magic Pillow is instelbaar door er eenvoudig vulling uit te halen of bij te voegen. Zo kun je het kussen helemaal op maat maken zodat hij perfect is speciaal voor jou.

Hoofdkussen Magic Pillow vooraanzicht
Hoofdkussen Magic Pillow vulling

Magische vulling

De Magic Pillow heeft een vulling die anders is dan alle andere kussens. Het schuim heeft een zachte “touch” waardoor je de stukjes niet voelt, en is bijzonder luchtig en veerkrachtig. Een perfecte balans voor een hoofdkussen die het gevoel geeft alsof je op een wolk ligt.

Het is tijd om heerlijk te slapen!

Koop nu jouw Magic Pillow


Magic Pillow, voor een ontspannen slaap en een gezond lichaam

Ken je dat? Je wordt wakker, nestelt je nog wat voordat je eruit moet en… auw! Er gaat een pijnscheut door je nek naar je hoofd. Of je schouder zit weer vast. Dat wordt wederom een hete douche met strekoefeningen of een pijnstiller om de dag door te komen. Of je wekker gaat en je voelt nog voordat je opstaat, dat je niet uitgerust bent. Je lag er op tijd in, maar je nacht was gebroken of te kort, omdat je geen lekkere slaaphouding vond. Het was stoeien met je hoofdkussen.Problemen door je hoofdkussen?

Nekpijn, hoofdpijn, zeurende knopen in je spieren en slecht slapen, het ligt vaker aan je hoofdkussen dan jij misschien denkt. Je kussen is immers even belangrijk voor een uitgerust lichaam en een ontspannen geest als je matras. Ondersteunt jouw huidige hoofdkussen je schouders, nek en hoofd bij elke slaaphouding? Ligt hij als een wolk en heeft hij altijd de juiste temperatuur? En blijft hij goed, zelfs na jaren? Nee? Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Veroorzaakt jouw kussen pijn en stijve spieren, waardoor jij overdag een stap terugdoet, terwijl het leven gewoon doorgaat? Slecht slapen eist fysiek en mentaal zijn tol. En dat werkt door in alle aspecten van je leven. Je concentratie en geheugen gaan achteruit, je kunt minder hebben en minder aan en je ontspant moeilijk. Je hebt weinig puf en laat daarom ook weleens leuke dingen aan je voorbij gaan, want… jij moet bijtanken. Maar dat doe je niet zonder een goede nachtrust. Op lange termijn past het lichaam zich niet meer aan: jij past je aan aan een nieuw ritme. Vanwege je kussen! Is dat wat je wilt? Nee, toch! Wat als jij een kussen hebt, dat jouw schouders, nek en hoofd ondersteunt? Een hoofdkussen, waarmee je klachten verminderen of zelfs verdwijnen? En dat zorgt, dat jij weer energiek opstaat? Elke dag? Het klinkt als een droom en die wordt werkelijkheid met de Magic Pillow.

'Ik heb bijna 20 hoofdkussens geprobeerd, maar mijn hoofdpijn bleef. Sterker nog, de pijn verspreidde zich verder. Steeds vaker werd ik wakker met een stijve nek. Ik heb verschillende keren afspraken verplaatst, omdat ik niet kon autorijden. Dat is niet goed voor mijn bedrijf. Het kussen was te hard, te hoog, te laag, te koud of te broeierig. Ik ben een rustige buik- en zijslaper, maar kwam jarenlang moeilijk in slaap en sliep slecht door, doordat ik geen lekkere slaaphouding kon vinden. De Magic Pillow draagt mijn nek en hoofd als een wolk. Het maakt niet uit hoe ik lig. Ik geloofde het niet toen ik over dit kussen hoorde, maar het is echt zo: mijn klachten zijn na meer dan 25 jaren eindelijk minder en ik houd de dag beter vol'. EstherDe Magic Pillow verzekert een goede nachtrust

Wat betekent het voor jou wanneer je elke ochtend uitgerust opstaat? Pijnvrij en met ontspannen spieren? Want dat is precies wat deze Magic Pillow garandeert. Het is hét hoofdkussen voor iedereen, jong of oud, klein of groot, buikslaper, zijslaper en rugslaper, kouwelijk of nachtzweter. De Magic Pillow is het beste hoofdkussen, waarop jij ooit gelegen hebt.

Onderzoek naar het allerbeste hoofdkussen

Het is regelmatig in het nieuws: slapeloosheid onder Nederlanders groeit, met alle gevolgen van dien. Als expert in beddengoed deden wij jarenlang onderzoek naar het perfecte hoofdkussen, waarmee je nek in een lijn ligt met je ruggengraat. En je hoofd, nek en schouders compleet ondersteund zijn. In elke slaaphouding. En we vonden de oplossing: koudschuimdeeltjes. Koudschuim wordt gebruikt in kwaliteitsmatrassen, wat de levensduur verlengt. De vlokken haken in elkaar, waardoor het kussen altijd op de juiste hoogte blijft. Met een beweging maak je een kuiltje (vaak onbewust in je slaap) als je op je rug ligt en het kussen neemt elke keer zijn eigen vorm weer aan.

Hoe dit het hoofdkussen voor iedereen kan zijn?

- De Magic Pillow bevat kleine, luchtige en veerkrachtige stukjes schuim. Het kussen geeft je het gevoel alsof je op een wolk ligt - De hoogte van jouw kussen stel je gemakkelijk zelf in. Het bevat genoeg schuim voor een breedgeschouderde man en is daarmee geschikt voor iedereen - De tijk is elastisch, waardoor het meegeeft en zich aanpast aan jouw lighouding. De tijk is bovendien wasbaar - Het materiaal is luchtdoorlatend en vochtregulerend, waardoor het niet broeit of koud aanvoelt - Het hoofdkussen voelt zwaarder dan je misschien gewend bent, maar ligt zacht en past zich aan, waardoor je je schouders, nek en hoofd helemaal gesteund voelt. Het maakt daarbij niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent. Of een combinatie ervan - De Magic Pillow gaat 10 jaar mee - In tegenstelling tot alle andere hoofdkussens hoef je aan de Magic Pillow niet te wennen. Van dit kussen heb je gedroomd, zeker wanneer lekker slapen en uitgerust opstaan een uitdaging voor je is. Vanaf nu niet meer.

30 dagen testen

Geen risico! Je mag het kussen 30 dagen testen.

Snelle levering

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Gratis bezorging

Het hoofdkussen wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Voor iedereen

Voor iedereen geschikt door instelbare hoogte.

Maak je kussen compleet

Kussensloop 50x70 cm
Kussensloop voor Magic Pillow

€ 19,95*
Extra vulling
Extra zakje met vulling voor de Magic Pillow.

€ 17,50*