Afbeelding hoofdkussen

Magic Green Pillow

99,00 59,00

De eerste aanraking voelt zacht om daarna je hoofd en nek op de juiste manier te ondersteunen. laat je kussen niet bepalen hoe je ligt, maar bepaal dit zelf met Magic Green Pillow. Ervaar hoe lekker slapen hoort te voelen.

filling pillow

Magische vulling

De Magic Green Pillow heeft een vulling die anders is dan alle andere. De schuim heeft een zachte “touch” en is bijzonder luchtig en veerkrachtig. Een perfecte balans voor een hoofdkussen die het gevoel geeft alsof je op een wolk ligt.

Met de ondersteuning van een neksteunkussen met het heerlijke gevoel van een comfortabel kussen.

Door de uitstekende eigenschappen van de vulling ondersteunt ons kussen bijzonder goed. Een neksteunkussen is eigenlijk geschikt voor één positie. Zodra je anders lig zal een neksteunkussen niet goed werken. Met de “Magic Green Pillow” bepaal jij zelf hoe je kussen ligt. Door een enkel duwtje te geven veranderd de steun naar de positie waar je op dat moment in ligt. Het maakt niet uit of je nu op je zij, buik of rug ligt, je krijgt altijd de juiste ondersteuning.

Weg nekpijn.

De “Magic Green Pillow” heeft al veel mensen geholpen met pijn in hun nek tijdens of na het slapen. We zeggen niet dat we nekpijn kunnen weghalen, maar ons kussen kan de pijn zeker verlichten. Probeer ons kussen ook! 30 dagen proberen! Als je dan nog niet tevreden bent kun je hem kosteloos retour zenden en krijg je je geld terug.

Hoofdkussen gemaakt met passie

Wij hebben veel onderzoek gedaan naar het perfecte hoofdkussen. Hoe krijg je nu altijd de juiste ondersteuning en hoogte van het kussen, zodat je nek in één lijn licht met je ruggenwervel.

De oplossing is door gebruik te maken van een vulling van koudschuim deeltjes. Koudschuim wordt vooral gebruikt voor hoogwaardige matrassen, dus heeft het een lange levensduur. Wij gebruiken een zeer hoogwaardige koudschuim die een specifieke weerstand geeft en in elkaar wil blijven hangen. De vlokken haken in elkaar waardoor het kussen altijd op de juiste hoogte is voor de positie die je hebt. En als je op je rug slaapt kun je er eenvoudig een kuiltje in duwen, zodat je iets lager en stabiel komt te liggen. En als je op je zij gaat liggen kun je hem juist iets hoger duwen voor ondersteuning van hoofd en nek. Een kussen op maat eigenlijk.

Hoofdkussen Magic Green Pillow

De Magic Green Pillow is een bijzonder kussen waar jij bepaald hoe en waar je je hoofd en nek wil ondersteunen. Hij laat zich “kneden” door een enkele beweging tot de gewenste vorm waardoor hij een perfect ondersteuning geeft. of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Is hij te dik voor jou? Dan haal je er gewoon wat vulling uit tot hij goed is voor jou.

Omdat elk mens anders is kun je vulling uit het hoofdkussen halen om de juiste hoogte te bepalen. De hoogte is namelijk afhankelijk van je lichaamsbouw en hardheid van je matras. Het werkt heel eenvoudig: rits openen, een deel van de vulling eruit halen en rits weer dicht.

Formaat en gewicht

Maat: 50 x 70cm.
De Magic Green Pillow past in de breedte perfect in een standaard sloop 60 x 70 cm. Aan de bovenzijde kun je hem iets omslaan.

Gewicht totaal: 1100 gram
Gewicht vulling: 900 gram
Je kunt een deel van de vulling eruit halen om zo de optimale hoogte van jouw kussen te bepalen.

Materialen

Hoes: 50{e765f81bca062a72d53be23d12851d509db66a3fb77d97c22b0aa5d4978f78e3} Tencel / 50{e765f81bca062a72d53be23d12851d509db66a3fb77d97c22b0aa5d4978f78e3} polyester

Zachte, ademende kussenhoes.
De bovenzijde van de kussenhoes bestaat uit Tencel. Tencel is goed vochtregulerend zodat je hoofd en nek droog en koel blijven. De hoes ventileert buitengewoon goed.

Vulling: Koudschuim vlokken
De betere matrassen worden gemaakt van koudschuim. De koudschuim die wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en zeer luchtdoorlatend. Tussen de losse stukjes zit veel lucht wat het kussen als geheel ook heel luchtdoorlatend maakt.
Voordeel van koudschuim is dat het een zeer lange levensduur heeft.

Wasvoorschriften

Je kunt de kussenhoes op 40 graden wassen.

Verzendinformatie

Binnen Nederland en België gratis verzending en retour.

De Magic Green Pillow wordt door DHL bezorgd.

0